Saltar a continguts

Festival de Poesia de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

TOT PO-e-SI-@

Tot PO-e-SI@

Aquesta activitat, organitzada pel Festival de poesia de Sant Cugat, està adreçada a totes les persones que escriuen poesia, i s’ofereix en col·laboració amb el Tot Sant Cugat, sota la mirada poètica d’Anna Garcia Garay.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer-vos gaudir amb la creació de poemes propis sobre el tema que més us interessi i que desvetlli la vostra faceta més lírica. Només cal que envieu les vostres creacions poètiques a l’adreça de correu totpoesia2013@gmail.com.

Els poemes triats seran publicats a l’apartat TOT PO-e-SI-@ del Tot Sant Cugat, al blog: ht tp: / / totpoes ia2013.blogspot . com/ i a la pàgina de Facebook (encara per determinar) on podreu rebre i deixar comentaris. Cada autor seleccionat rebrà dues invitacions a escollir entre els espectacles del Festival. Els poemes, de deu versos com a màxim i en català, o una fotografia en el cas de poemes visuals, podran ésser enviades fins al diumenge
20 d’octubre. És imprescindible que totes les composicions vagin acompanyades de les dades següents: nom, edat, adreça, telèfon i adreça electrònica.

Col·laboren: Anna Garcia Garay i Manel Turon
Amb el suport del Tot Sant Cugat.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats