Saltar a continguts

Festival de Poesia de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Activitats als centres educatius

Centres educatius de primària
Baguls de Poesia
Aquesta activitat poètica, duta a terme per Carme Serret, fa circular quatre baguls plens de llibres de poesia per les escoles de Sant Cugat.
L'activitat es complementa amb la visita a les escoles de
l'escriptor Enric Larreula, autor de Bestiari, que treballa el llibre directament amb l'alumnat.

Introduïm la poesia a l'escola

L'objectiu d'aquesta activitat és que l'infant prengui contacte amb un nou gènere literari, que adquireixi interès per jugar amb les paraules i que pugui aprofundir dins el món del poeta que s'estigui treballant. Contes farcits de poemes, petites ritmes i cançons. Tot això, complementat amb un suport visual atractiu.

Hi ha també un apartat interactiu, on l'infant pot crear els seus propis ritmes fins a la construcció visual d'un petit poema.

Els poetes amb els quals es juga són Pere Quart (Bestiari), Miquel Martí i Pol (Per molts anys i Bon profit) i Olga Xirinacs (Marina i Cavall de mar).
 

Centres educatius de secundària
Sessions poètiques als instituts

Com a complement del Festival de poesia de Sant Cugat, us proposem la possibilitat de rebre la visita del poeta Vicenç Llorca al vostre institut.

Amb aquesta activitat es treballa el món de la poesia d’una manera amena i suggestiva. A les sessions es comentarà, també, la poesia del poeta d’honor del
Festival, Joan Margarit.

Les activitats de poesia als centres educatius s’organitzen des del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (tel.93 565 70 00) i formen part del Pla Municipal de Dinamització Educativa.

Les activitats de poesia als centres educatius s'organitzen des del Departament d'Educació de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (tel. 93 565 70 00) i formen part del Pla Municipal de Dinamització Educativa.

Amb la col·laboració del Teatre-Auditori Sant Cugat
I la Institució de les Lletres Catalanes
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats